flexplek-in-haarlem

Flexplek in Haarlem

Flexplek in Haarlem

Het samenwerken op een flexwerkplek in Haarlem biedt voor vele nieuwe mogelijkheden. Het vergroot tevens de productiviteit en verbreed doorgaans het netwerk. Klein Haarlem is in 2010 opgericht om als broedplaats voor de creatieve- en culturele industrie te dienen. Tot op heden biedt Klein Haarlem werkplekken, faciliteiten en (business-) ondersteuning voor ondernemers, ZZp’ers en freelancers.

Flexwerken voor maar €80 euro in de maand

De werkplekken die Klein Haarlem biedt zijn vaste kantoorruimtes en flexplekken gevestigd in de Greiner. De Greiner is een voormalige huishoudschool dat nu voor meer dan 120 ondernemers een werkruimte biedt. De flexplekken van Klein Haarlem worden aangeboden voor de ondernemers in de creatieve en/of culturele sector. Om de toegankelijkheid te verhogen bieden wij de flexwerkplekken aan voor maar €80 euro in de maand. Deze ruimte kan tegen betaling onbeperkt worden gebruikt. Daarnaast beschikt het gebouw over drie vergaderruimtes die voor iedereen toegankelijk zijn. Deze flexibele ruimtes zijn 7 dagen per week open van 7.00 uur ‘s morgens tot 23.30 uur ‘s avonds.

Faciliteiten

Klein Haarlem vindt het belangrijk dat er een match ontstaat tussen de potentiele nieuwe flexer en Klein Haarlem zelf. Momenteel zijn er 25 flexers in de Greiner gevestigd. De ruimte wordt regelmatig gebruikt door een copywriter, filmmaker, marketing & communicatie adviseur, onderwijsvernieuwer, music consultant en workspace designers. De flexplek is 35 vierkante meter en beschikt over vast internet en Wifi, Losse computerschermen, een printer en een keuken met koffie en thee. De looptijd van ons flexcontract is één jaar met een opzegtermijn van drie kalendermaanden.

De broedplaats van Haarlem

Klein Haarlem vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt: om te werken, elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. Doorgaans vinden professionals, die zich in de Greiner gevestigd hebben, samenwerken belangrijk en willen elkaar inspireren. Door ondernemers uit de creatieve en/of culturele industrie samen te brengen in één ruimte hopen wij deze samenwerkingen te stimuleren.

Meer dan alleen een flexplek

Om het netwerk van alle huurders te vergoten organiseert Klein Haarlem interne evenementen zoals workshops voor business ondersteuning en gezamenlijke lunches en borrels. Daarnaast krijgen alle Klein Haarlem huurders toegang tot de interne en externe evenementen zoals de Haarlem is Klein Borrel, Pecha Kucha presentaties, pop-up events, zomer-BBQ, Parksessies en de Creatieve Universiteit van Haarlem. Vrijwel alles wat wij doen is niet alleen toegankelijk voor onze Klein Haarlem community, maar ook voor ons grotere externe netwerk. Onze community is ook verzameld in Facebookgroepen. Flexwerkers kunnen hier op de hoogte blijven van de Klein Haarlem activiteiten en kunnen er andere flexers en/of vaste huurders vinden. 

Aanmelden wachtlijst flexplekken

Heb jij interesse in een flexwerkplek bij Klein Haarlem? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in.


    Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Klein Haarlem nieuws?