Bedrijfsruimte Haarlem

Een bedrijfsruimte huren in Haarlem is bij ons mogelijk. In hét karakteristiek gebouw van het Rozenprieel bieden wij flexplekken, kantoren, bedrijfsruimtes en vergaderruimtes. Voor zowel groot als kleine ondernemers.

ons aanbod

Kantoorruimte huren Haarlem

Wij hebben professionele en karakteristieke kantoorruimtes in Haarlem met doorgroeimogelijkheden. Je vindt onze eerste locatie, de Greiner, midden in het centrum van Haarlem. Ook zijn er binnenkort werkruimtes in Haarlem Oost nabij De Koepel en Oerkap te vinden. Onze drijfveer is om een betaalbare kantoorruimte in Haarlem aan te bieden, zodat zowel beginnende bedrijven als groeiende organisaties bij ons terecht kunnen.

werkruimte Haarlem

Bekijk onze huidige werkplekken in De Greiner

Zoals hierboven al omschreven is, hebben we op dit moment kantoorruimtes te huur in De Greiner. Een voormalig schoolgebouw in het midden van het Rozenprieel. Dit charmante gebouw is nu een creatieve hub met uiteenlopende ondernemers: kunstenaars, designers, muziekondernemers, websitebouwers, fotografen, marketeers, en nog veel meer. De Greiner, gebouwd in 1903, was van oorsprong een huishoudschool. Na de jaren 70 is het gebouw in gebruik genomen door de Hogeschool Haarlem en sinds 1995 dient het gebouw als locatie voor creatieve ondernemers.

Zonder zorgen een bedrijfsruimte vinden

Een bedrijfsruimte is vaak een plek waar goede ideeën omgezet worden in ijzersterke strategieën en concrete plannen. Waar je jouw klanten en partners wilt ontvangen en waar je in alle rust kunt werken aan jouw producten of diensten. Wij vinden het belangrijk om culturele en creatieve projecten bij elkaar te brengen en dat lukt het best in een creatieve hub met veel verschillende ondernemers. Wij helpen je graag om een fijne bedrijfsruimte te vinden die bij jouw én ons concept past.

ons aanbod

 

Volg ons

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Klein Haarlem nieuws?