werkruimte Haarlem

Kantoorruimte Huren Haarlem

Kantoorruimte gezocht? Bij Klein Haarlem kan je vanaf 2023 op meerdere plekken een werkplek huren. Naast de Greiner voegen we in 2023 namelijk ook de Slachthub toe aan de mogelijkheden. Zo wordt een creatieve werkruimte huren in Haarlem weer een stukje makkelijker gemaakt.

ons aanbod

Kantoorruimtes Huren haarlem

Bij Klein Haarlem heb je verschillende locaties om een kantoorruimte of bedrijfsruimte te huren in Haarlem. Er komt namelijk in 2023 een nieuwe kantoorruimte locatie genaamd: de Slachthub en er is momenteel een mooie locatie in Haarlem centrum genaamd: De Greiner.

De Slachthub:

Slachthub zal beschikken over werkruimtes die variëren in grote van 100 tot 400 m2 op de begane grond en enkele op een hogere verdieping. Elke ruimte zal beschikken over een toegangsdeur met Intercom die vanuit Slachtstraat toegankelijk is. Daarnaast zullen enkele ruimtes beschikken over een tussenvloer voor meer oppervlakte. De monumentale waarde van de fabriekshallen zullen zoveel mogelijk behouden blijven waardoor de kantoorruimtes een industrieel karakter krijgen. Als huurder ontvang jij je eigen adres met postbus en toegang tot alle faciliteiten van Slachthub. Ook zal er dagelijks een beheerder aanwezig zijn. De ruimtes worden verhuurd voor een marktconforme huurprijs en is geschikt voor disciplines die uitvoerbaar zijn vanaf een bureau.

De Greiner:

De ruimtes in De Greiner variëren van 10 tot 100 m2. Elke kantoorruimte in De Greiner is uniek. De huurprijs is daarom ook afhankelijk van de ruimte. In De Greiner bevindt zich een flexibele kantoorruimte met een groep van zo’n 20 creatieve éénpitters, variërend van websitebouwer tot schrijver. Je kunt elke werkruimte los huren.

Aanmelden

Heb je interesse in een kantoorruimte? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in.


     

     

    Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Klein Haarlem nieuws?