Vacature Parksessies

VACATURE PARKSESSIES VRIJWILLIGERS


Parksessies is een multidisciplinair kunstfestival, dat iedere zomer vier dagen op rij plaatsvindt in de Haarlemmerhout in Haarlem. Dit monumentale park is het decor van een laagdrempelige ontmoetingsplek, waar diverse kunsten uit de Haarlemse musea, theaters en poppodia getrokken worden en de dialoog aangaan met de openbare ruimte. Daarnaast haalt Parksessies de Haarlemse ondergrondse naar boven: opkomende talenten en verborgen (sub)culturen krijgen een podium.

Dit jaar vindt Parksessies plaats van donderdag 21 juli t/m zondag 24 juli 2022.

Parksessies 2022 heeft als thema ‘Mental Health’. Volgens verschillende statistieken loopt ongeveer de helft van de mensen in zijn leven tegen psychische problemen. Het werkelijke aantal ligt veel hoger, omdat niet iedereen met problemen hulp zoekt. Voornamelijk mannen zoeken minder snel hulp door toxische stigma’s.

We zoeken
Voor Parksessies 2022 staan er een aantal vrijwilligersfuncties open:

  • Barmedewerker tijdens festivaldagen (do, vrij, za van 17.00 tot 23.30, zo van 14.00 tot. 0.30). Verdeeld in meerdere shifts;
  • Hospitality backstage tijdens festivaldagen. Het rooster stemmen we samen af en zal zijn vóór de eerste artiesten arriveren. Eindtijd in overleg, meerdere shifts eventueel mogelijk;
  • Vliegende keeps: mensen die assistentie bieden waar nodig. Denk aan: Effe op en neer met een fustje naar de bar, een verdwaalde artiest oppikken, last moment naar de super voor een brood, een rondje veld voor de rotzooi aan het einde van de dag, etc.
    do, vrij, za van 17.00 tot 23.30, zo van 14.00 tot 0.30. Verdeeld in meerdere shifts;
  • Op- en afbouwers en licht en geluid (wo van 9.00 tot 17.00, do van 10.00 tot 17.00, ma van 12.00 tot 17.00, di van 10.00 tot 17.00). Een extra technische hand tijdens de festivaldagen zal ook nodig zijn, het exacte rooster stemmen we later samen af.

Wij bieden
We leggen je tijdens je dienst uiteraard goed in de watten met eten en drinken. In het Patronaat is er nazit voor het hele team. 
Wanneer alle prikkels neergedaald zijn gaan we op 28 juli lekker BBQen met zijn allen om elkaar in het zonnetje te zetten.

Belangstelling?
Word jij onderdeel van een groep leuke mensen en sta je te springen om er samen een onvergetelijke Parksessies van te maken? Aanmelden kan via dit formulier of mailen naar roos@kleinhaarlem.nl

Alle vragen over techniek kunnen naar Rick: rick.kleijne@gmail.com. Roos is onze vrijwilligerscoördinator en vertrouwenspersoon, vooraf plus tijdens en na het festival bereikbaar voor vragen en of andere belangrijke zaken: roos@kleinhaarlem.nl

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Klein Haarlem nieuws?