ontwikkelcombinatie BPD/DeNijs


8 uur overwerk

event

Hey Haarlem. Even over werken. Waarom doe je dat? Brood op de plank? Hypotheek/huur? Een hoger doel?

Vrijdag 3 juni van 17:00 tot 01:00 “8 UUR OVERWERK”. Voor een wisselend doel, maar altijd goed.

8 uur overwerk

Het idee is simpel: Tijdens “8 UUR OVERWERK” steek je met ons 8 uur van je tijd in een sociaal of maatschappelijk project. We doen dit met 20 mensen, op één dag, bij ons in de Greiner in het Rozenprieel. Iedereen uit de creatieve industrie die denkt iets te kunnen bijdragen is welkom: ontwerpers, kunstenaars, conceptontwikkelaars, communicatie experts, websitebouwers, productontwikkelaars, uitvinders, noem het maar op.

Organisatie 3 juni: Stem in de Stad

Haarlem ziet de afgelopen tien jaar een sterke groei in het aantal mensen dat dak- of thuisloos is. Stem in de Stad speelt een grote rol in de zorg van deze mensen door het bieden van voedsel, hulp en aandacht. Aan vrijwilligers is altijd een tekort en de vrijwilligers die de organisatie heeft zijn voornamelijk ouderen. Er zijn waarschijnlijk veel meer mensen geïnteresseerd in het helpen van anderen, maar zij vinden op dit moment niet hun weg naar Stem in de Stad.

Vraagstuk: Hoe kan Stem in de Stad nieuwe (jonge) vrijwilligers aantrekken?

Aanmelden

Schrijf je in voor deelname aan de editie van 3 juni    Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Klein Haarlem nieuws?