Boring

festival

Boring

Een nieuw festival dat de binnenstad openbreekt met een levendige mix van muziek, kunst, theater, community en nachtleven. Het programma van Boring is overal en interdisciplinair; de bezoeker ziet hiphop in een historisch museum, beleeft video installaties op onverwachte plekken en ervaart moderne dans van de meest getalenteerde jonge makers. Alles is vrij van in-en-uitloop en de afters duren tot zonsopgang. Dus je kan volledig je eigen weg gaan.

 

Boring doet dit jaar mee aan de Rabobank Clubsupport Actie en we hebben iedere stem nodig om Boring, editie januari 2024, nog geweldiger te maken!

Door op Stichting ParkLab te stemmen (Boring wordt geproduceerd vanuit Stichting ParkLab), draag je direct bij aan het Boring festival en help je ons een onvergetelijke ervaring te creëren voor iedereen.

 

Zo stem je:
1. Log in op je Rabobank-account
2. Zoek naar ‘Stichting ParkLab’
3. Breng je stem uit tussen 4 t/m 26 september

 

check de website Stem op Boring!

 

 

Boring opent het gesprek. Want je veilig voelen tijdens een avond uit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Boring creëert plekken die voor jong, bicultureel en lgbtqia+ veilig en herkenbaar zijn. Tijdens het festival is er bijvoorbeeld een prikkelarme ruimte om jezelf weer even mentaal op te laden, bij elke locatie staat er vertrouwenspersoon voor je klaar en het sprekers programma is gevuld met stevige (en soms ongemakkelijke) onderwerpen. Hiermee wil Boring een statement maken naar het uitgaansleven van Haarlem.

 

Info
www.boringfestival.nl

Volg ons

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Klein Haarlem nieuws?