Wachtlijst

De Greiner is een creatieve hub met een mix van creatieve ondernemers en kunstenaars, waaronder beeldhouwers en schilders. Klein Haarlem huisvest onder andere muziekondernemers, schrijvers, conceptbureaus, designers, architecten en websitebouwers. En zij beheert het monumentale gebouw namens pandeigenaar Ymere. Het pand kent een lange geschiedenis die teruggaat tot begin 1900. In 1903 opent midden in de Haarlemse Rozenprieel een huishoudschool haar deuren. Rond 1931 kreeg architect Dick Greiner de opdracht om de school in het Rozenprieel te moderniseren en uit te breiden met een nieuwe vleugel. De opdracht resulteerde vier jaar later in een schoolgebouw dat in die tijd tot de modernste van het land behoorde. 

Huurders hebben 7 dagen per week toegang van 7.00 tot 0.00 uur en kunnen gebruik maken van de drie vergaderruimtes en de gezamenlijke keukens in het gebouw.

Kantoorruimte

Klein Haarlem biedt individuele ruimtes aan. De ruimtes in De Greiner variëren van 10 tot 100 m2. Elke ruimte in De Greiner is uniek. De huurprijs is daarom ook afhankelijk van de ruimte.

Werkplek

In De Greiner bevindt zich een co-working ruimte met een groep van zo’n 20 creatieve éénpitters, variërend van websitebouwer tot schrijver. Elke werkplek is los te huur.

Aanmelden

Huren in De Greiner?  Vul dan onderstaand formulier in.