Je hart bepaalt, dan je brains. Bij alles wat we zien, lezen, beslissen en doen. Hartcopy schrijft vanuit dat inzicht. Zodat ook jouw boodschap klopt.


Hartcopy

Over Woordkunstenaars

Voor opdrachtgevers:
Een uitgebreid online overzicht van tekstschrijvers in Nederland? Het is er eigenlijk niet. Natuurlijk, je kan altijd googelen. Maar makkelijk en snel een shortlist maken van geschikte tekstschrijvers voor jouw specifieke tekstklus? Of simpelweg een goede copywriter bij jou in de buurt vinden, omdat je je verhaal graag face-to-face vertelt? Da’s best een gedoe. Daarom is er woordkunstenaars.nl. We brengen de tekstschrijvers van Nederland in kaart, op zo’n manier dat jij snel de tekstschrijver kunt vinden die bij je past.

Voor tekstschrijvers:
Als tekstschrijver doe je je best om in beeld te komen bij nieuwe klanten. SEO, bloggen, social media, een nieuwsbrief, netwerken, you name it. Maar een extra etalage kan nooit kwaad, toch? Die etalage wil woordkunstenaars.nl zijn. Als tekstschrijver kun je aanmelden voor een vermelding om je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Voor een klein bedrag werk je zo aan een grotere klantenkring én een fijn netwerk.

Contact

Voorhelmstraat 25--8
2012 ZM Haarlem

+31 6 21 25 37 07

info@woordkunstenaars.nl
woordkunstenaars.nl


Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Klein Haarlem nieuws?