Machinekamer kantoor 357 m2

In Slachthub komt een kantoorruimte van 357 m2 in de voormalige machinekamer. 

De ruimte in de voormalige machinekamer is geschikt voor ondernemers met een digitaal en creatief beroep. Hiervoor is een kantoorruimte van 357 m2 op de begane grond beschikbaar. De ruimte wordt in principe casco opgeleverd. Het precieze afleverniveau wordt nog bepaald. Als ondernemer heb je de vrijheid om de ruimte naar eigen willen in te richten. Daarnaast draag je bij aan de community van Slachthub. Het zal een plek worden die voor zowel de huurders als de buurt toegankelijk is. De ruimtes worden verhuurd voor een marktconforme huurprijs.

Slachthub

Slachthub wordt een creatieve hub waar zich een Popcentrum, een horecalocatie, een sportschool en +/- 2.000 m2 kantoren huisvest. Om het gebouw heen worden nieuwe woningen gebouwd. Stichting Klein Haarlem is verantwoordelijk voor zowel de horeca, de sportschool als de kantoren.  Onze focus zal liggen op de creatieve en culturele industrie, het liefst met een link met de muziekindustrie, omdat dit mooi matcht met onze buren van het Popcentrum. Klein Haarlem is meer dan een verhuurder. Wij organiseren culturele en creatieve events in onze Slachtstraat voor buurt en gebouw.

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina is in concept en aanbouw en kan dus nog wijzigen.

Inschrijven

Na je inschrijving zal je op onze interesselijst komen. Wij zullen contact met je opnemen voor een bezichtiging zodra dit mogelijk is.