Grootveehal Horecaruimte 249 m2

Klein Haarlem zoekt een horecaondernemer die zich wil vestigen op het Slachthuisterrein.

Slachthub wordt een creatieve hub waar zich een Popcentrum, een horecalocatie, een sportschool en +/- 2.000 m2 kantoren huisvest. Om het gebouw heen worden nieuwe woningen gebouwd. Stichting Klein Haarlem is verantwoordelijk voor zowel de horeca, de sportschool als de kantoren.  Onze focus zal liggen op de creatieve en culturele industrie, het liefst met een link met de muziekindustrie, omdat dit mooi matcht met onze buren van het Popcentrum. Klein Haarlem is meer dan een verhuurder. Wij organiseren culturele en creatieve events in onze Slachtstraat voor buurt en gebouw.

Disclaimer: Alle informatie op deze pagina is in concept en aanbouw en kan dus nog wijzigen.

Horecalocatie

Slachthub biedt ruimte aan een middelgrote horecalocatie van 209 m2 op de begane grond met waarschijnlijk een entresol van 20 m2 en opslag van 20 m2. De ruimte zal dan op totaal 249 m2 komen. Daarbij komt een terras van 17,5 bij 15,5 meter. De ruimte zal zich bevinden in het voormalige fabriekshal waarbij de monumentale waarde zoveel mogelijk behouden blijft. De ruimte wordt in principe casco opgeleverd. Het precieze afleverniveau wordt nog bepaald. Als ondernemer heb je de vrijheid om de ruimte naar eigen willen in te richten. Klein Haarlem is opzoek naar en ondernemer die eventueel openstaat voor samenwerkingen en initiatieven met en van Slachthub, de buurt en het Popcentrum. Wij streven naar beschikbaar voor ontbijt, lunch en avondeten. De ruimte wordt verhuurd voor een marktconforme huurprijs en is enkel geschikt voor horeca.

Inschrijven

Na je inschrijving zal je op onze interesselijst komen. Wij zullen contact met je opnemen voor een bezichtiging zodra dit mogelijk is.